24.05.2020 Tävlingsarrangemang sommaren 2020

 

Meddelande till föreningarna                                                        

 

Tävlingsarrangemang sommaren 2020

 

Många föreningar funderar nu på hur man skall arrangera tävlingar i sommar. Senaste vecka gav SUL ut rekommendationer för tävlingsarrangemang dels fram till den 31.5 och sedan fr om den 1.6- 30.6 då en ny bedömning av läget görs.

https://www.yleisurheilu.fi/wp-content/uploads/2020/05/Instruktioner-och-rekommendationer-tillf%C3%B6reningar-i-Finlands-Friidrottsf%C3%B6rbund_180520.pdf?fbclid=IwAR3UY35QiD5_RC85nXqH2cD5_J0Q8Hvr--_BlTRLO-BOm2gnWZMT6Peb4gA

ÖID friidrott uppmanar föreningarna att följa rådande direktiv. ÖID friidrott uppmuntrar föreningarna att arrangera småskaliga tävlingar. ÖID friidrott kan inte ta ansvar för föreningarnas dt- tävlingar. Respektive förenings styrelse ansvarar för säkerheten under tävlingen.

Redan i detta skede kan vi konstatera att såväl DM i landsvägslöpning som terräng DM och DM i landsvägsgång faller inom ramen för 10 personers regeln och har/skall sålunda inte arrangeras. Följande inprickade DM tävlingar är i  juli och styrelsen kommer att ta ställning till dessa senast i början av juni.

Föreningscupens deltävling I i juni arrangeras inte.

Viktigt är nu att alla tävlingar som finns inmatade i Kilpailukalenteri och som inte kan arrangeras enligt ursprunglig plan uppdateras. På ÖID Friidrotts hemsida finns för tillfället inga tävlingar i kalendern. Då nu väl bestämt er för hur och när ni vill arrangera så kan i meddela så lägger vi in det i kalendern.

OBS! De föreningar som tilldelats DM-arrangemang och inte önskar fullfölja dem uppmanas kontakta Jan-Erik Bergman (janerikbergman51@gmail.com)

 

Inger Nabb, ordförande

Jan-Erik Bergman, tävlingsutskottet ordf


Alla nyheter


Gamla nyheter

  • Tryck här för att ladda gamla nyheter...

Kalender


»» Förstora kalendern

Sponsorer

KD Soft

Aktia

Folkhälsan