02.05.2020 Uppdatering av läget

 

Inkommande vecka torde öppna upp vad gäller möjligheter att arrangera tävlingar i mindre skala. Urheiluliittos tävlingsutskott har möte den 19.5  och då kommer de att slå fast sommarens tävlingsprogram i den utsträckning som det är möjligt. Inom SFIs friidrottsråd diskuterar vi som bäst hur vi skall göra med SFI mästerskapen.

Så snart det ges grönt ljus för större samlingar än 10 personer kan föreningarna med fördel ordna små en eller tvågrenars tävlingar. Viktigt är att få igång verksamheten igen. Kom dock ihåg att tävlingen bör vara inmatad i Kilpailukalenteri tre dagar i förväg för att resultat skall bli giltiga.

IF Nykarlebynejden erbjuder möjlighet till terränglöpning (fjolårets DM banor)

Följ färgmärkningarna längs banan

650m Grön

1km Gul

2km Blå

3km Röd

Banorna är samma som terräng DM 2019, så många har ju tider att jämföra med, fjolårets tider och denna info + bankartor finns på tävlingsplatsen vid Skogsvallen i Nykarleby (anslagstavlan på redskapsförrådet och speakertornet)

Ni tar er till tävlingsplatsen själva, kom ihåg att respektera restriktioner som gäller, dvs kom inte i grupper, håll avståndet och känner ni er förkylda stannar ni hemma!        

Tidtagning sköter ni (förälder) själva, springer ni flera gånger meddela endast den snabbaste tiden, skicka förening, namn, klass och tid som sms eller Whatsapp till 044 962 8684.  Resultat publiceras efter att tävlingstiden gått ut.

Datum för  tävlingen är 4.5 – 12.5, deltagande/tider ska vara in senast 12.5 kl21.00

Rekomenderas att alla tar ett uppvärmningsvarv och bekantar sig med banan före ”tävlingen” börjar.

Trevilg löptur!

 

Jag vill även påminna om att föreningarna kan ansöka om corona-understöd. Mera info på FSIs hemsida.

https://idrott.fi/ministeriets-understod-till-idrottsforeningen-finns-nu-att-soka/?fbclid=IwAR2FB49y4iG5K3Il7bmk8T1doE34WXG-zXXObwnmM5bYQe4hFRqIxb7JDu4

God fortsättning på våren

Inku

 


Alla nyheter


Gamla nyheter

  • Tryck här för att ladda gamla nyheter...

Kalender


»» Förstora kalendern

Sponsorer

KD Soft

Aktia

Folkhälsan