30.09.2018 Folkhälsans regionela träff för tränare, ledare och andra föreningsaktiva

Välkommen på Folkhälsans andra regionala nätverksträff för tränare, ledare, styrelsemedlemmar och andra föreningsaktiva inom barn- och ungdomsidrott! Nätverket riktar sig till tränare och ledare inom både lag- och individuell idrott.

Kom med på en tränarkväll där vi genom information och diskussion eftersträvar att stöda barnens idrottsutveckling och vilja att fortsätta med sitt fritidsintresse. HUVUDTEMA för höstens nätverksträff är tränarens roll inom barn- och ungdomsidrott: Vad får barn att idrotta, vilken påverkan har vårdnadshavarna och vännerna, hur håller man som tränare uppe orken och motivationen? Under tillfället delas folkhälsans nya handbok/arbetshäfte till tränare ut gratis. Dragare för träffen är projektledare och före detta elitidrottare Karin Storbacka.

NÄR? Måndagen den 22 oktober kl. 18.30-20.30 (kaffeservering, presentation och diskussion).
VAR? Folkhälsanhuset Wasa, Glaskabinettet, Rådhusgatan 25, 65100 Vasa.

Projektet arbetar för goda relationer och gemenskap – mot kränkningar och utanförskap. Folkhälsan vill vara med och stärka idrottsföreningars värdegrund och inspirera och motivera till att upprätthålla barns och ungas intresse för idrott genom att främja trygga relationer och respektfullt bemötande.

Observera att tillfället är gratis men att det finns ett begränsat antal platser till nätverksträffen!
Anmäl dig via e-post till tryggidrott@folkhalsan.fi eller via sidan

https://www.folkhalsan.fi/evenemang/natverkstraff/natverkstraff-for-tranare-och-ledare-vasaregionen/


Alla nyheter


Gamla nyheter

  • Tryck här för att ladda gamla nyheter...

Kalender


»» Förstora kalendern

Sponsorer

KD Soft

Aktia

Folkhälsan